Astazi (20.08.2021) cei de la AllStars Gaming au reusit sa se califice la iesf Israel, dupa ce allstars s au calificat la limita din grupa lor au reusit sa invinga pe toata lumea si s au calificat la iesf. Grupa celor de la allstars a fost formata din nexus, ktrl x udp si doxa gaming, acestia reusind sa ia locul 2 dupa nexus care a castigat grupa. Cei de la allstars au deschis grupa cu un win in fata celor de la ktrl x udp cu 19-17 dupa un inferno intens, apoi acestia au pierdut cu nexus cu scorul de 16-2 pe dust2 pentru a ajunge in finala grupei vs ktrl x udp doar ca de aceasta data intr un bo3, acestia castigand cu un 2-1. 


In semifinalele de astazi cei de la allstars au batut quantumprodigy pentru a isi asigura un loc in finala, meciul a fost bo3, iar allstars au castigat 2-1. In cea de a 2 semifinala cei de la nexus au intalnit onetap, un onetap un pic mai puternic parca, asadar scorul meciului a fost 2-1 pentru cei de la nexus.


Finala a fost desfasurata tot intr un bo3, un bo3 in care nexus nu prea au avut norocul de partea lor, rezultatul meciului a fost 2-1 pentru allstars, iar rezultatele hartilor au fost: 

                    16-14 overpass 

                    16-14 inferno 

cei de la nexus au controlat harta overpass dar cei de la allstars s au tinut bine si au reusit sa intoarca, iar pe harta inferno allstars conduceau cu 11-4 dupa prima jumatate, iar harta s a incheiat cu un 16-14, gg tuturor pentru rezultate, gll allstars in israel si gl nexus in enc care va incepe saptamana viitoare.